Sv: Re: Varför bara utlandsspekulanter på min og900 cab?

Forum Övrigt Allmänt Varför bara utlandsspekulanter på min og900 cab? Sv: Re: Varför bara utlandsspekulanter på min og900 cab?

#128515
stefan
Deltagare
Hotrodder wrote:
Lugn nu Stefan… Skriver en tulldeklaration/utförselbevis som är som ett kvitto och skickas till tullen. Du ska behålla regskyltarna (dessa ska aldrig lämna bilens registrerade ägare vid export) Regskyltarna skickar du bara in till VV tillsammans med regbeviset där du fyllt i att bilen exporterats. Vad sedan den nya ägaren gör med bilen drabbar ju inte dej… och ja! jag har sålt flera bilar utomlands (även till Norge)

jo men en egen ifylld tulldeklaration är ju inte vatten värd så länge inte tullen stämplat den och sett att bilen passerat dem…..naturligtvis är flertalet ärliga så det blir ju sällan problem men en del har ju faktiskt råkat ut för mindre nogräknade personer som myglat in bilen och inte haft behov av identiteten.
Har man inget bevis på att bilen lämnat Sverige så är det inte helt lätt att få den avförd.
Man ska naturligtvis som säljare kolla upp allt noga INNAN köparen står där och stampar så går det nog bra.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng