Sv: Re: Varför sluta svara på annonser ?

Forum Övrigt Off Topic Varför sluta svara på annonser ? Sv: Re: Varför sluta svara på annonser ?

#57019
saabaero
Deltagare

Känner igen beteendet både från köpare och säljare.
Vissa säljare verkar vara totalt ointresserade av att sälja det som annonserats ut samtidigt som köpare kan vara totalt ointresserade helt plötsligt… Ibland är det enklare att köpa/sälja en hel bil jämfört med någon liten del till samma bil 🙄

Om man nu vet med sig att man har en ”affär på gång” borde man kunna bemöda sig med att kolla mailen lite oftare eller vara lite mer på hugget. Det är inte heller svårt att faktiskt berätta att man har svårt att läsa mail etc om det nu är så.

I sommar har jag faktiskt haft mest problem med säljare.

Säljare 1
Har en pryl jag behöver, han bor några mil bort, prylen har legat på blocket tills de 2 månaderna passerat, han passerar ibland där jag bor och jobbar.
MEN det är helt omöjligt att bestämma något med honom och han skiter i att återkomma som utlovat mm så jag får fortsätta leta prylen på annat håll

Säljare 2
Svarar ungefär 1g/vecka på mail. Tog ca 1 månad att komma överrens om affären, frakten tog över 2 veckor pga dåligt emballage och när delarna kom fram var det trasiga saker (ej transportskadat)

Säljare 3 (skrothandlare)
Tog 3 dagar att få fel pryl. Efter ytterligare 2 veckor har han fortfarande inte ”haft tid” att leta fram rätt pryl.

Säljare 4
Seg i kommunikationen, kollar inte saker som han lovat, återkommer inte som utlovat. = blir ingen affär

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng