Sv: Re: Vart köpa förgasartrim till enkelgasare?

Forum Modellspecifika forum 95/96 TT Vart köpa förgasartrim till enkelgasare? Sv: Re: Vart köpa förgasartrim till enkelgasare?

#175441
rallysaaben
Deltagare

@Dicst wrote:

Det tar otaliga timmar envetet arbete att nå resultat bortom de vanliga, så varför förutsätts det att man först ska lista ut nåt revolutionerande koncept under svåra och kostsamma vedermödor och sedan ge bort dessa till kreti och pleti utan att få något tillbaka?

Mvh,
/D

Nja, jag tror det är på ett annat sätt, för det första har tvåtaktsmotorn trimmats i över 50 år och så har nog minst 10000 olika koncept provats, så den som verkligen tror sig ha uppfunnit något revolutionerande idag har förmodligen fel, det är med all säkerhet redan testat, undantag borde rimligtvis finnas förstås, men de borde också rimligtvis vara väldigt få, men vederbörande tror sig ha nått som ingen annan någonsin provat och därav hemlighetsmakeriet.
Men jag håller med dig, visst kanske man inte vill ge bort all info gratis, det är kanske inte direkt det jag kräver heller.
Nu överbelastas ju inte precis forumet av nya trådar med frågor om trimning, men det finns/ har funnits en hel del trådar där folk ställer frågor om just trimning, och det är just bara de trådarna som aldrig får några svar, av nån outgrundlig anledning?
Nu blev jag så där gubbgrinig igen :sry

/Anders

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng