Sv: Re: Vart köpa förgasartrim till enkelgasare?

Forum Modellspecifika forum 95/96 TT Vart köpa förgasartrim till enkelgasare? Sv: Re: Vart köpa förgasartrim till enkelgasare?

#175453
hubbe
Deltagare

Dicst:

Jag tycker det är en bra idé att att komma tillbaka till den ursprungliga frågan. Som jag vet, har dom gamla DKW 3=6 samma förgasare som Saab upp till 1965.
Om jag minns rätt, så ha en 900cc DKW motor en 30mm halsring och den 1000cc motor har en 32 mm halsring. Kanske skulle ”Potatis” ta upp kontakten till en DKW Klubb i Sverige.
Om jag hade en Saab årgång 65, ville jag som första åtgång öka kompressionen (kanske 66:a topplock), och sen åka på 95 oktan bensin med 1% Triboron. Med Triboron minskar inte oktantalet i bensin blandningen. Nästa steg kunna vara att köra på E85, Triboron blanda sig perfekt med E85. Susen är, att jobba lite mer på periferin.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng