Sv: Re: Vårutflykt 1 maj

Forum Klubbinformation Träffar & andra aktiviteter Vårutflykt 1 maj Sv: Re: Vårutflykt 1 maj

#139092

jan.n
Deltagare

Nu är det nära!
Nu är det snart dags för att besöka Visingsö. Har i dag varit och plockat fram sommarbilarna för olika sammankomster med SAAB-kompisarna.
Vi har tänkt att åka Sonett till Visingsö. På Visingsö kommer vi att turista en hel del på egen hand men naturligtvis med gemensamt basläger med SAAB-entusiasterna vid stugorna. Känner på mej att det blir grillning och andra gemensamma aktiviteter där.Vi ser fram emot att träffa och umgås med nya bekantskaper men med samma böjelse.
Dessutom kommer det att vara en liten bilorientering/familjerally, med kluriga uppgifter konstruerade av Stensson själv.
Ser även fram emot en lugn och avstressande helg med lagom mycket ”måste”. Hoppas att det fantastiska vårvädret håller i sig. Återtåget anträds för vår del strax efter lunch på söndagen.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng