Sv: Re: Växel fastnat

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Växel fastnat Sv: Re: Växel fastnat

#58280
rangerking
Deltagare

Tyvärr visade det sig att växellådan är trasig. Oljan var vackert guldskimrande av småpartiklar från synkringarna och när jag öppnade locket så syntes tydligt att 3ans synkring blivit förstörd.
Synd, på en i bra växellåda, man undrar varför det här händer helt plötsligt, med nybytt Quaker State Super Q5 SAE 75W och allting…

Det blev till att byta växellåda, till en okänd från en skrotad bil, onödigt spännande med ovissheten om skicket, trotts att allt känns ok och oljan ser bra ut vet man ju inte förrän efter provkörning.
Nu visade sig växellådan vara i bra skick ( frihjul och växlar perfekt) förutom ett ganska kraftigt sjungande ljud vid ca 80km /h förmodligen ett lager som tagit skada av för lite olja?
Jag får stå ut med ljudet tills vidare, men behöver en ny fräsch växellåda (har annonserat efter en sådan på rätt ställe i forumet) eller uppgift på någon som kan hjälpa mig att renovera en växellåda, jag har ett par bra objekt…

Någon som har en hel växellåda att sälja?

eller någon som kan renovera en v4 växellåda…

Rangerking

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng