Sv: Re: Växellåda till V-lådshimlen?

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Växellåda till V-lådshimlen? Sv: Re: Växellåda till V-lådshimlen?

#69516
fuling
Deltagare

William:
Om jag nu klykar vad du gaffar så funkar växlarna när du kör, eller????
Kör du med frihjul så borde växlarna slinka in just utan att använda kopplingen, man får vänta lite vid uppväxling. Nerväxling skall det bara vara att släppa lite på gasen och i med det skicka i det lägre spettet.

Var tar kopplingen???
Nära golvet????

Hur mycket glapp är vid kopplingsarmen/slavsylinder??? Gör så här, vik runt den svarta gummitutan som sitter på slavsylinder till kopplingen. Tryck med tummen på armen, det skall gå att trycka in armen ca 3-5mm sen skall den vara stum. När det är stumt så ligger uttrampningslagret på kryckplattan.
Är det mer än 3-5mm så kommer ej slaget i kopplingshydraliken att räcka för att koppla ur ordentligt. Är det noll så kommer uttrmpningslagert få stryk i onödan. Detta medför att lagerskrället kommer skickar in handduken i förtid. Detta kommer reulterar i ett knot lyft.

Finns det bromsvätska i kopplingsbehållaren?

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng