Sv: Re: Växellådselände

Forum Modellspecifika forum 90/99 Växellådselände Sv: Re: Växellådselände

#29328
kalle
Deltagare

Ajabaja.

Har du kollat inuti ännu? Stora oljeutsläpp kommer oftast efter nått eller nån har slagit hål på lådan.
MInns en gång länga sen mina polare och jag tog oss från Tanum till Roskilde i en Fiat Ducato med grovt läckande packboxar vid att meka ett påfyllningsrör från kupen direkt inn i lådan genom golvet…när det börja gnälla och hoppa ur växeln hällde vi på mera motorolja…i fart. Funka okej men va för ett grisjobb och inte vidare bra för miljön. Men till Roskilde skulle vi nu. Hem kom vi också.
Svårväxlingen kan *i bästa fall* ha med länkaget att göra. Kolla om den fortfarande är i ett stycke lika framför torpedväggen, vid styrsnäckan.
Har du ettan, tvåan och fyran kvar och det inte finns metallspån i oljan har du åt minstone nått att resa hem med. Annars blir det släpet, inte tryggt eller lagligt att fara på öffentlig väg med pajande låda i alla fall.
Lycka till.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng