Sv: Re: Vem leder årets köra ras liga?

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Vem leder årets köra ras liga? Sv: Re: Vem leder årets köra ras liga?

#63882
ahlis
Deltagare

hmm jag åker ju inte 2T så jag kan ju inte skylla på oljan eller ?

min nyinförskaffade V4 -75 med en penselrenoverad motor o ylande pinionlager men motorn gick fint o utan missljud .. .. på väg till GBG en snöig natt från Karlstad klockan var ca 0200 när vi tog en pissepaus .. .. när motorn sjunker till tomgångsvarv så tappar jag oljetrycket.. ve fasa och helvete .. o kallt som faan var de ..

kollade snabbt över för o se om ngt kunde varit fel ( enkelt fel typ givare sladd som hoppat av eller dylikt ) men inget .. dock noterade jag att om man gasade ngt så hade jag tryck .. okej .. jag chansar ( vafaan skulle jag göra vid den tiden på morgonen .. ) kom en halvtimme längre söderut i snömodden då lampan började flimra i en backe .. satans faan .. vred av tändning omgående .. alldeles försent antagligen för nu knackade stackaren hemskt när varvet sjönk till 0 o jag skamset rullade intill kanten…

bogsering löstes av en mkt god vän som körde upp o bogserade ner mig ( de grävs en galen för att ta hand om en galen )

felet på bilen ??

IDIOTEN som monterat oljepumpen kunde ha bemödat sig att DRA ÅT SKITEN !!! 😡

inte för att detta kvalificerar på ngn slags tio i topp lista … men det är en galen historia ..

btw .. kostnad för min racer ? 500 riksdaler

Mvh ahlis

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng