Sv: Re: Verktygssats

Forum Övrigt Off Topic Verktygssats Sv: Re: Verktygssats

#108847
William
Deltagare

Jag köpte för några år sedan en sats på Clas O, art.nr. 30-8909.
Bild: http://www.clasohlson.se/Product/LargeImageViewer.aspx?Path=/Archive/images/products/S/Hi/308909_X_2006-06-29_150614_590.jpg

Har varit mycket nöjd med denna verktygssats och tillsammans med två satser fasta mm-nycklar och lednyckelsats 8-19mm samt lite småkrafs kan jag inte minna mig nåt tillfälle då jag inte ”kommit åt”. Har bytt toppar och lyft ur motorn ur saaben samt andra reparationer och det har funkat bra. Nu har jag inga erfarenheter av proffsmärkena, men jämfört med Rusta och ÖoB så är ju glappfriheten och känslan av kvalité riktigt bra i min verktygssats.

Enda verktygen jag haft problem med är torxhylsor, en i verktygssatsen nämnd samt en torxsats från biltema, i båda fallen har jag dragit torxhylsorna runda utan större ansträngning och utan större åverkan på skruvarna som skulle loss. Skall dock försöka få biltemasatsen bytt då jag bara hann använda den 5 minuter men garantin är på 10 år tror jag :crazy:

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng