Sv: Re: Vibrationer och resonansljud i trimmad V4

Forum Övrigt SSR Vibrationer och resonansljud i trimmad V4 Sv: Re: Vibrationer och resonansljud i trimmad V4

#142758
fredrik
Deltagare

Std B Sytem finns tyvärr ej att köpa nya & fina Begagnade är hårvaluta. De är ju framtagna för rally så de är ju oftast väl använda.

Fuling!
Det var ingen tro! Det var verklighet! Du kan ju alltid prova själv! Teori & praktik går inte alltid hand i hand!

Gerdas första kommentar vad slö den har blivit! Det var exakt vad jag också tyckte! Jämför man med Simons 2″ så är det säkert bättre!
Passformen på de 2 Knallerör jag har haft har varit usel på högra sidan!!

Hade knalleröret som är i det närmaste en exakt kopia på 1700S avgassytemet varit bättre så hade väl Saab använt det i Std B klassen där poängen var att ta ut så mycket effekt som möjligt utan att röra något?

Det är lätt att trolla till det i huvudet men att prova saker praktisk är oftast ett bra sätt att få fram fakta! Sedan kan man klia sig i pannan & fundera varför!

Balansering brukar sällan Ström göra men det gör faktiskt underverk för V4 motorn! Dina vibrationer skulle kanske inte försvinna men motorn skulle gå bättre.

Jag tror att Simons 2″ avgaset är en stor bov i dramat!

/Fredrik

/Fredrik

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng