Sv: Re: Vikstamarknaden

Forum Övrigt Off Topic Vikstamarknaden Sv: Re: Vikstamarknaden

#105839
Martin
Deltagare

OK, en kort OT.

Nja, med insikt i MHRF roll ”även från insidan” är jag tveksam. Jag anser att det bör ligga på enskilda arrangörer och klubbar att avgöra. MHRF bör inte agera storebror mer än nödvändigt.

Jag drev ett tag frågan, låt vara på halvfart, att det skulle finnas riktlinjer för hur MHRF-besiktningar skulle genomföras.
Min uppfattning är klar. Arbete i tex styrelser är i allmänhet helt idéellt. Då skall också MHRF-besiktningsmännens arbete vara idéellt. Ersättning för uppkomna kostnader skall förstås ges. Exempel på det är milersättning i förekommande fall.

Jag fann dock att det fanns en hel del som såg det som självklart att ersättning skulle ges till besiktningsmän. Jag insåg att det var ingen större idé att driva frågan i botten på MHRF årsmöte.

”Slut OT”

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng