Sv: Re: Viktiga delar SAAB Sport -63 ngn som kan hjälpa?

Forum Klubbinformation Styrelsen informerar / Hemsidan Viktiga delar SAAB Sport -63 ngn som kan hjälpa? Sv: Re: Viktiga delar SAAB Sport -63 ngn som kan hjälpa?

#42762
Karl Ask
Moderator

Ja det är många timmar som läggs ner. Just av den anledningen som du skriver Timo så håller vi på att ändra det. Tidigare byggde allt på frivilliga insatser. Nu skall allt som hör till lagrets dagliga drift, allt från it till packa och skicka varorna skötas av olika firmor. Det MÅSTE bara fungera. Det är för stort idag för att kunna skötas som det gjorde tidigare. Men det är ett berg som man måste komma över först med frivilliga insatser. Dels kostar det mycket att lägga upp allt om vi skall debiteras per timme och sedan har de ingen koll på vad det är för något och vilket som redan är inlagd med bilder och vilket som inte är det. Nu är det it biten som vi väntar på.

Tanken är att SSK personer skall ta fram nya delar och sköta mail och telefonkontakten med medlemmarna, resten skall skötas av de olika firmorna. Men där har redan idag Thomas allt för mycket att göra och det håller inte i längden så mer personer sökes det efter. Så kan du svara på mail så får du gärna höra av dig. Du behöver inte kunna allt, bara du kan skriva och sedan skicka det till rätt person.

Varför allt är så noga packat var för att när vi hade lagret på Speedparts så hade de en bläster i samma lokal. Det blev ett tjock lager av slipdamm överallt. Vi var tvungna att lägga allt i påsar och lufttäta lådor. Så den servicen med att det skall vara så packat kommer ni inte få på allt framöver.

När det gäller delar så är rutlisten ett problem. Tillverkaren klarar inte göra den så den håller. Vi kollar nu efter andra alternativ. Vi har även ute förfrågningar på mer slangar. Vi skulle behöva slangar till 2t, v4, 99 och 900 där många slangar inte går att få tag i idag.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng