Sv: Re: VIKTIGT: Forumet flyttat (trasig server) – läs detta för

Forum Klubbinformation Styrelsen informerar / Hemsidan VIKTIGT: Forumet flyttat (trasig server) – läs detta först! Sv: Re: VIKTIGT: Forumet flyttat (trasig server) – läs detta för

#176879
Jonathan
Deltagare

Jag har en teori om bilderna. När man hämtar bilder via FTP så måste det ske via binärt-läge (medan text överförs via ascii-läge). Vilket läge som ska användas avgörs ofta beroende på filändelse (t ex .jpg eller .txt). Men vår underbara forumlösning (phpBB3) har i många fall inte satt någon ändelse på bilderna (det hanterar forumet internt själv via sin databas). Så jag tippar att de bilder som är förvrängda/trasiga har överförts i felaktigt läge.

Håller på att testa denna teori här nu, genom att överföra samtliga bilder från servern till forumet här på vårt webbhotell igen. Denna gång överförs alla filer enbart i binärt-läge. Det kan dock ta en stund, då vi har över 30 000 bilder i forumet. Men återkommer här så snart jag är klar med detta test.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng