Sv: Re: Viktigt: Saabklubbens forum ihopslagna

Forum Klubbinformation Styrelsen informerar / Hemsidan Viktigt: Saabklubbens forum ihopslagna Sv: Re: Viktigt: Saabklubbens forum ihopslagna

#172221
Jonathan
Deltagare

@Fredrik Magnusson wrote:

Oj! Detta måste varit ett jättejobb!? Tur att det finns kunskap och engagemang! Tack!

Hur är det tänkt att en eventuell hopslagning av användare ska ske? Jag hade ett annat användarnamn på det gamla forumet. Använder ni er t.ex. av mailadressen som är angiven i profilen?

Jag fick väl några nya gråa, men det var det värt. 😉

När det gäller hopslagning av användare så ska vi ta fram alla e-postadresser som hör till mer än en användare (användarnamn). Dessa användare kommer sedan att slås ihop till den användare som registrerades för detta forum (dvs, alla trådar, inlägg m.m. från den gamla användaren läggs över på den nuvarande användaren). Det står högt upp på att-göra listan, men jag vet inte riktigt när det är löst.

Alla användare som haft samma användarnamn i vårt gamla forum och i det nuvarande forumet har redan fått alla sina gamla trådar, inlägg osv överflyttade till sin nuvarande användare.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng