Sv: Re: Viktigt: Saabklubbens forum ihopslagna

Forum Klubbinformation Styrelsen informerar / Hemsidan Viktigt: Saabklubbens forum ihopslagna Sv: Re: Viktigt: Saabklubbens forum ihopslagna

#173486
Jonathan
Deltagare

Som några av er har noterat så har det börjat dyka upp bilder i trådar som egentligen inte ska finnas där (eller som inte har laddats upp).

För en tid sedan jag försökte föra över alla bilder från det gamla forumet till nuvarande forum, samt koppla dessa till rätt ID-nummer (vilket sker i 3-4 olika databastabeller). Dessvärre så var jag inte så lyckosam med det (för mycket hade skrivits i databasen sedan ihopslagningen), så jag gav upp detta försök för att undvika en potentiell förlust av bilder. Hellre några bilder än inga bilder alls.

Nu har det dock visat sig att ändringarna av ID-nummer (det var 1 000-tals ID-nummer som ändrades) verkar ha orsakat att det dyker upp andra bilder än avsett i trådarna här. Det är väldigt beklagligt, särskilt då dessa bilder måste tas bort från databasen (det är inget som användare eller administratörer/moderatorer kan hantera). Det är heller inget vi kan åtgärda permanent här, förrän det att vi har bytt forumlösning (vilket är planerat här framöver).

Jag får därför be er ha lite tålamod med att det kan dyka upp felaktiga bilder. Ni kan rapportera felaktiga bilder till mig (via direktmeddelande här i forumet) så tar jag bort dessa. Detta är ett övergående problem.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng