Sv: Re: Vissa saker mår man bättre av att inte veta om…

Forum Övrigt Allmänt Vissa saker mår man bättre av att inte veta om… Sv: Re: Vissa saker mår man bättre av att inte veta om…

#104664
Karl Ask
Moderator

Min morfar har haft mängder med olika Saabar, bland annat 92, 93, några 95:or och mängder av 96:or både tvåtaktare och V4:or. Han hade mängder med delar ligande tills för tre årsen då han slängde rubbet, det blev en 10 vänder med hans 900 -97 till skroten. Han trodde att de inte fanns något intresse av delarna och att det var bara skrot. Han sa att man nog kunde bygga några bilar av delarna, motorer, skärmar och till och med fotbollsfälgar. 🙁
Två år senare köpte jag min första tvåtaktare och han sa; varför sa du inte till tidigare att du skulle köpa en gammal Saab, då hade jag sparat delarna! Som jag visste det då! Det är lätt att vara efterklok… Men han hjälpte mig i alla fall, det roligaste var att min gröna 95:a från 66 var min mormors drömbil då, hon älskade och älskar den olivgröna färgen.
Nu frågar min morfar om jag skall öppna ett SAAB museum, när jag har köppt flera bilar till. Och mer kommer det att bli.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng