Sv: Re: vxl-lådsbyte 900i -85

Forum Övrigt Allmänt vxl-lådsbyte 900i -85 Sv: Re: vxl-lådsbyte 900i -85

#83736
kaparn
Deltagare

Hej!

Min bror håller just nu på med en sån här konvertering och det verkar ganska så lätt. Han köpte en opprostad donator för motor och låda för en femhundring nu har han har plockat alla delar som han behöver från den och det tog knappt en dag att göra detta. Nu skall jag hjälpa honom nästa vecka att lyfta i grejorna i automaten det lär ta drygt en dag till eftersom dom gamla grejorna skall ur först. Så Ca: två dagars jobb får Du räkna med.
Bromsservot har en extra slang på automaten jag vet inte om den kan pluggas eller om man måste flytta över den oxå. Det kan kanske någon som vet svara på.
Innan man lyfter ur eller i en motor bör man läsa en verkstads handbok det är vissa saker man måste göra och vissa verktyg som man bör ha. Men den boken brukar gå att låna på biblioteket.
Jag kan skriva en rad här när det är färdigt och berätta hur det gick.

Mvh.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng