Sv: Re: Webbshoppen/reservdelsförsäljningen

Forum Klubbinformation Saabklubbens reservdelsförsäljning Webbshoppen/reservdelsförsäljningen Sv: Re: Webbshoppen/reservdelsförsäljningen

#143505
stefan
Deltagare
emul wrote:
Nu är man själv också kund i lagret. Lite synd att det hela riskerar fördröjas med förskottsbetalningar och annat, men men.

Något jag däremot anser hamnade på minuskontot är att det i fakturan tillkom en expeditionsavgift.. På min lilla bakaxelbussning kändes det lite snopet då det inte står på fler ställe. Från 320 spänn till 393 innan den lilla är hemma. Nåja. Tips – tyddliggör att expeditionsavgift tillkommer! Jag kan ju såklart ha missat det i texten men i så fall kanske det ändå bör tydliggöras.

Hoppas nu på leverans före kommande helg så att man kan montera..

att det tillkommer expeditionsavgift framgår med all tydlighet under villkoren ? De är till och med specade under egen rubrik som avgifter. Det ska ju dessutom framgå under beställningen då du får bekräftelse om vad du ska betala, i det läget kan man ju göra ett val och avbryta ordern antar jag om man tycker avgifterna blir för häftiga i relation till beställd vara.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng