Sv: Re: Webbshoppen/reservdelsförsäljningen

Forum Klubbinformation Saabklubbens reservdelsförsäljning Webbshoppen/reservdelsförsäljningen Sv: Re: Webbshoppen/reservdelsförsäljningen

#148043

Hej!

Har en fråga gällande frakt. När jag har beställt delar från speedparts innan så har jag några gånger valt att hämta delarna på plats istället för att få det skickat med posten eller schenker. För min del är det väldigt smidigt eftersom jag har c:a 50 min till Uddevalla och oftast kan göra resan ihop med något annat ärende t.ex. hos biltema.

Är detta alternativet något som skulle kunna erbjudas även när man handlar ur SSK-webshop? För min del och även för andra som bor i närheten av Uddevalla vore det ju ett bra sätt att slippa dyra fraktkostnader om man t.ex. ska beställa skrymmande och tunga delar som ekonomiplåt, avgassystem med mera.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng