Sv: Re: Weber 45DCOE på trimmad 2T?

Forum Övrigt SSR Weber 45DCOE på trimmad 2T? Sv: Re: Weber 45DCOE på trimmad 2T?

#116158
emlo
Deltagare

Hej!
Lollo, du fick bilden av mig. Jag och en polare fick låna formar (se P.S.) till insuget på bilden och lät gjuta upp några stycken. Tanken var att ersätta den för mig lite trixiga PII:an med en 40DCOE som det är betydligt lättare att få tag på delar och munstycken till. Dessutom är det nog fler som har god kännedom om DCOE, jag tycker i alla fall att det är en kanonbra och ganska enkel förgasare att ha att göra med. Eftersom insuget är ”öppet” invändigt så att varje cylinder drar genom båda halsar gjorde vi bedömningen att det skulle räcka med en 40, man vill ju ha någon slags tomgång också.
Tyvärr var de förgasare vi köpte på oss till projektet i uselt skick så vi fick aldrig fart på prylarna och sedan har en massa annat kommit i mellan. Men jag har fortfarande kvar insugen..
När det gäller ban-DKW så såg jag en på Goodwood 2006 (sannolikt samma som ovan). Den hade en rejäl pipa och ett 2+1 halsars DCOE arrangemang där man stympat ena förgasaren. dessvärre hade man en hel del strul, och bilderna kommer från när motorbyte företogs.
Mvh,
Emil
P.S. Jag avstår att skriva av vem tills jag frågat honom. D.S.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng