Sv: Re: Xtrastöd drivaggregat

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Xtrastöd drivaggregat Sv: Re: Xtrastöd drivaggregat

#65251

fuling
Deltagare

Inte N/mm2 utan N/mm. Annars blir det kraft per kavatrat mm och på är det typ ett tryck eller spänning.

Kan du då förklara varför min motor & låda rör sig så mycket så att det VAR lätt att missa 2:an vid häftig acceration fast jag har mexico fästen?
Vågar inte tänka på hur den skulle uppträda utan mexikofästen då
Nu är problemet löst, vet du hur? (ett saab knep)
Mitt oljemoster(gammal motor) ger ca 110hk (bromsat). Inget att skrika om effektmässigt men tillräckligt för att det skall ryck och slita.

Vist kanske det räcker med de så kallde post-fästet MEN JAG skulle inte åka med 1850 snurra på ca 115hk med detta. Skulle hällre bygga mexicofästen. Och åka med INTE så hårt gummi i fästerna om jag SKULLE vara rädd för vibratinerna.

I rallycross biler med mycket effekt?, det har ju du själv redan svart på HÅRDARE motor fästen. eller? Pluss den saken som är fixad i min bil NU

Sen är det upp till var och en att fatta sina egan beslut.

Var detta det bästa du kunde komma på?
setat:
Fick nyss ett mail av någon som tyckte att jag skulle sluta tjabbla med dig eftersom han ansåg att du inte begrep detta men jag vill inte tro att det är så. I bästa fall så driver du med mig annars så ska jag nog lyckas övertyga dig..

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng