Sv: SAAB 96GL V4 ”Veefyyran” 1979

Forum Övrigt Projekt / Min bil SAAB 96GL V4 ”Veefyyran” 1979 Sv: SAAB 96GL V4 ”Veefyyran” 1979

#43218
djungeltrumman
Deltagare

Jag tänkte bara avlägga en liten rapport om projektet, för det första vill jag bara klarlägga det som för de flesta redan är ganska uppenbart, jag är extremt långsam med allt jag gör! Folk tror gärna att jag har tappat intresset eller inte bryr mig, så är inte fallet utan allt handlar bara om att det går väldigt långsamt.

Så, åter till ämnet – som ovanstående antyder så har jag inte hunnit med så mycket, det jag gjort hittils är en rejäl men försiktig ”gubbtvätt” med vattenslang, svamp och tandborste.
Efter denna utfördes mången strykning av gummirenovering på de båda parkbänkarna och jag satte mig att noggrant (och långsamt) att fylla i de blekta emblemen och jag måste säga att jag är mycket nöjd. Bildresultat följer nedan.

Bakskärmarna är verkligen det som drar ned skicket på bilen och således sitter jag fortfarande i jakttornet och spejar efter sådana i rätt färg.

Johan – sölkorv


I am here: http://tapatalk.com/map.php?jdumay

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng