Sv: Sv: Saab 260-3 Saabo

Forum Övrigt Projekt / Min bil Saab 260-3 Saabo Sv: Sv: Saab 260-3 Saabo

#45753
phermansson
Deltagare

Saabon har nu varit hos Bilprovningen, och givetvis hittade de ett par fel. Ett glappande bromsljus och dålig rörelsereserv på bromsen.
Baklamporna ska ersättas med hembyggt led-baserat, men har inte fått hem delarna än och tiden går… Får bli ett par universalljus från Jula så länge. Insatserna i originallamporna är så rostiga att de aldrig går att få rätt på.
Till bromsen behövs nya vajerlås för att kunna låsa vajrarna ordentligt. Hittade dock inget bra som kan hålla för att spärra en vajer och inte lossa när besiktningsgubben går loss med björnen. Men kom på en bra idé… Man sågar loss kabelfästet från ett par batteriklämmor, de som har två bultar för att fästa kabeln. Sen vänder man på den lösa bygeln så kommer de att hålla vajrarna kanonbra. Fär hoppas det blir bra.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng