Svar till: Saab 95 -69 (Eller, inkarnation av en Custom95a)

Forum Övrigt Projekt / Min bil Saab 95 -69 (Eller, inkarnation av en Custom95a) Svar till: Saab 95 -69 (Eller, inkarnation av en Custom95a)

#51509
saabcustom
Deltagare

Ja så börjas det då, igen. Mäta upp hjulhus och hjulupphängning, in med allt i ett enkelt men funktionellt ritprogram. Sen är det bara att försöka placera in fjäderfästena på ett optimalt sätt.

Under uppmätningen visade det sej att lite kapning fick göras för att undre bärarmen skulle kunna röra sig tillräckligt långt uppåt. Det ser också ut som 80mm sänkning blir max. Om det ska bli mer så måste styrväxeln flyttas alternativt styrstagen riktas. Dessutom måste det byggas om så att undre och övre bärarm samt drivaxeln kan röra sig ännu längre uppåt. Känns som mycket jobb för att vinna 20mm. Vi får se hur det blir….

För er nyfikne så ser det ut såhär för tillfället….

Jobbar vidare (i datorn :TY :TY ) / Kenth

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng