Svar till: Saab 95 -69 (Eller, inkarnation av en Custom95a)

Forum Övrigt Projekt / Min bil Saab 95 -69 (Eller, inkarnation av en Custom95a) Svar till: Saab 95 -69 (Eller, inkarnation av en Custom95a)

#52769
saabcustom
Deltagare

Pågående just nu, omkonstruktion / modifiering av främre delen av avgassystemet för att få det att ta så liten plats som möjligt under bilen. Skulle naturligtvis ha gjorts när jag byggde systemet men det bedömde jag tydligen inte som så viktigt just då. :bh :bh

Funderade under tiden på hur mycket mellanlägg är rimligt att utgå ifrån under övre bärarmskonsolen ? VHB ger tyvärr inga tips. Mulle Meck som har donat med bilen innan mej har satt 1 mellanlägg (2.5mm ?) på höger sida och en hel skrälldus mellanlägg på vänster sida, säkert 10-12mm. Jag tror INTE att framvagnen är så sned att det behövs så olika mycket mellanlägg mellan sidorna. Tror mer att det hade andra orsaker såsom bultlängder. (Jo jag vet, låter konstigt,,,)

Hur mycket mellanlägg har ni på era bilar ? Kunde vara bra att ha nåt ungefärligt att utgå ifrån.

/ Kenth

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng