Svar till: Saab 95 -69 (Eller, inkarnation av en Custom95a)

Forum Övrigt Projekt / Min bil Saab 95 -69 (Eller, inkarnation av en Custom95a) Svar till: Saab 95 -69 (Eller, inkarnation av en Custom95a)

#287165
saabcustom
Deltagare

I sommarförberedelserna fick ingå, uppsmörjning av frambromsar samt ett oljebyte i motor (kan helsyntet vara nåt i en gammal motor som är gjord för mineralolja 😉 )

Det nya blinget skruvades också på:

LakePipes

Saabfjollen får ursäkta min petighet men detta är inga sidepipes utan lake-pipes. Sidepipes är sånna feta 4-5″ i diameter vanligtvis inkopplade på riktigt. LakePipes är oftast bara bling och betydligt smalare, typ 2″. Så, du hade rätt i din gissning, men bara nästan.

Nu blir det intressant om man får punka. Ska kolla att jag kan få dit en domkraft…. I vilket fall krävs det att luften funkar så jag kan höja bilen. Den har verkligen blivit förädlad och mer praktisk, INTE 🙂

Lite (mer) inredning ska väl också hinna på plats innan det är dags att åka ur garaget…

/ Kenth

Bilagor:

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng