Svar till: Saab 95 -69 (Eller, inkarnation av en Custom95a)

Forum Övrigt Projekt / Min bil Saab 95 -69 (Eller, inkarnation av en Custom95a) Svar till: Saab 95 -69 (Eller, inkarnation av en Custom95a)

#30814
saabcustom
Deltagare

Mja, nån film blir det nog inte eftersom det bara är jag som kör bilen, för tillfället (förutom besiktningsmannen som hade det stora nöjet… 🙂 )

Idag tog vi oss en tur jättelångt bort, ända till Vadstena och dess onsdagsträff. Jag våndades länge men bestämde mej för att det INTE skulle komma att regna eftersom LOW95 får ännu inte gå ut när den kan bli blöt. Den har ännu ingen tätning i rutlisterna och är bitvis plåtren undertill.

Nå, Vadstena är 6.5 mil enkel resa inkluderande 2 mil motorväg…. Det gick faktiskt alldeles utmärkt OM man hade hörselskydd vilket jag beväpnat mej med. Men det känns som det räcker med att köra 90 km/h även om föregående ägare påstått sig köra det dubbla. Jag tror nog att jag får mecka in en varvräknare så det går att ha lite koll på varvet vilket inte är urskiljbart i den allmänna buller-mattan…

Hursom, väl framkommen till destinationen möttes jag av många glada miner, fågelholkar (typ —Vad i helv–te :AP), och en massa fotograferande. Barnsligt roligt för en exhibitionist….. ”Tyvärr” blir det inte tid att titta så mycket på andras bilar men det kan jag leva med. Jag står mer än gärna ”till svars” för/vid min kreation…..

I vilket fall noterade jag en SAAB93 och en kortnos 96a vilka förgyllde tillvaron med trevliga motorljud :AP :AP (nån här på forumet, rent av ??)

Sen verkar säsongen lida mot sitt slut i Vadstena eller så är möjligen det osäkra väderläget en bidragande faktor till att det var ganska få fordon där.

Hemfärden gick också utan problem så ikväll betades 13 mil av och det gör att man kanske vågar sig ännu lite längre bort nästa gång.

/ Kenth

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng