Svar till: Saab 95 -69 (Eller, inkarnation av en Custom95a)

Forum Övrigt Projekt / Min bil Saab 95 -69 (Eller, inkarnation av en Custom95a) Svar till: Saab 95 -69 (Eller, inkarnation av en Custom95a)

#31885
saabcustom
Deltagare

Inte mycket blir det gjort annat än att köra (när det är fint väder). Gistad gick tyvärr bort till förmån för andra sociala aktiviteter. Lite surt men man kan inte vara överallt….

Mekande har det inte blivit så mycket men ett par dörrsidor med högtalare och en bilstereo haver monterats liksom en varvräknare.

Det visar sig rent praktiskt att man bara åker runt på 3:an och 4:an. Samt att man bör åka på 3:an när man ska åka i 50km/h även om det går utmärkt på 4:an också. Varför ? Jo motortemperaturen har en benägenhet att stiga om man inte har tillräckligt motorvarv… Skumt. Kanske borde ta och byta vattenpumpen…. Men jag har en svag känsla av att pumpen inte är boven…

Åsså får svänghjulet tas ur och svarvas lite på i vinter. Jag behöver helt klart optimera inspänningen. Kopplingen orkar inte hålla emot när man gasar på på lägre varv. Får försöka göra det så bra som möjligt utan att bli extrem. För DET vill man ju inte bli 🙄 Fast å andra sidan så spar det ju växellådan.
Jaja, de e mycket med det jordiska.

/ Kenth

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng