Svar till: Saab 95 -69 (Eller, inkarnation av en Custom95a)

Forum Övrigt Projekt / Min bil Saab 95 -69 (Eller, inkarnation av en Custom95a) Svar till: Saab 95 -69 (Eller, inkarnation av en Custom95a)

#31902
ingemargavle
Deltagare

@saabcustom wrote:

Jo, de va så att vi, igår (onsdags) kväll tog en sväng genom Bilprovningens lokaler här i Linköping.
Två man väntar mej på andra sidan porten. De tyckte det var trevligt att få något annorlunda att jobba med. 😀 😀
LOW95 passerade sin första kontrollbesiktning på 20 år (sic!) med bravur. Inget att anmärka på förutom att de innan huven öppnades men med motorn igång…. jaha, 2-taktarn sitter kvar… —-nähä… ja då har du alltså en V4 därunder… nähä…. hmmm… åhhh en V6a :AP :AP stiligt…

CO 1.2% trots att motorn går rätt schysst på tomgång. Kan skruvas upp lite till för ännu bättre gång (typ 2.5%).

Sen en provkörning ett varv runt stationen. Kul att se sin egen bil ”in motion” på håll….

Slutligen vidtog sedvanligt bromsprov. Inga skuggor här heller, Men med, i princip, hela bromssystemet utbytt så…

Så, blankt papper och välkommen tillbaka om 2 år.

Oavsett utgången av denna besiktning så måste återigen säga (har sagt det förut) att det är mycket trevligt folk på stadens ASB. Trots de konstiga saker jag släpat genom deras lokaler så har jag alltid blivit trevligt bemött och har fått hintar om vad att tänka på vid t.ex. regbesiktning (typ SAABAAS, vilket var en ”bestämmelsemässigt” besvärlig historia).

/ Kenth

GRATTIS det måste vara skönt att få positiv respons är du lagt så mycket tid på projektet. Kul även att du mött bra beskiktningsmän. Bra yrkesfolk förtjänar uppmärksamhet och det är kul att du uppmärksammar även dem. Lycka till med vinterns äventyr.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng