Svar till: Saab 95 -69 (Eller, inkarnation av en Custom95a)

Forum Övrigt Projekt / Min bil Saab 95 -69 (Eller, inkarnation av en Custom95a) Svar till: Saab 95 -69 (Eller, inkarnation av en Custom95a)

#33340
saabcustom
Deltagare

@Mojje wrote:

Äntligen har jag löst det, tror jag åtminstone!

Lika som bär?! :AP
http://4.bp.blogspot.com/-bUZNmvJXKjU/TcjEgYueg6I/AAAAAAAAABo/ycgc9wF4BEs/s1600/Img0179.jpg

Ahhh… vilken skönhet du hittat 😎 😎
Men du avslöjade mej samtidigt. Jag har alltid varit svag för just Mercury av dessa årsmodeller liksom Hudson-limpor och Buick Roadmaster runt 1950 d.v.s. de med det ”kromade vattenfallet” i grillen. Både Mercury och Hudson ser ju ut lowrider-customs redan i original…..

Nå, som möjligen framkommit i andra trådar (snygga bilder i allmänhet och på LOW95 i synnerhet, Bengt) så bevistade vi SAABunited i helgen. Avfärd 06.00 vilket är en alldeles för arla timme för min smak, (fick faktiskt väcka vår tupp). Vi var preparerade med defensivt välfylld skuff d.v.s. verktyg till förb-nelse, vatten, tejp, ståltråd, olja, bensin utöver den vanliga utrustningen såsom reservdäck domkraft, varningstriangel.

Med öronen på helspänn och näsan inkopplad i ”search and detect”-mode kastade vi oss ut på E4an med etappmålet Jönköping. Efter att väl kommit dit utan att varesej öronen eller näsan larmat kunde jag börja koppla av lite. Hade då också funnit att 95km/h var en relativt (jo just det, RELATIVT) behaglig hastighet att färdas i. Vid pass 10.30 så rullade vi in på SAAB-ANA och fick på nåder en plats.

Trevlig tillställning med fina bilar och IRL-kända såsom via forumet kända människor. Kul att ses i verkligheten också 🙂

Såsmåningom påbörjades hemresan vilken även den avlöpte utan problem. Det som jag stuvat i skuffen behövdes alltså inte användas. Alla som skruvat isär en bil, totalt, och sen skruvat ihop den igen vet nog alltförväl hur spännande den första långresan är och hur skönt det är att komma hem utan att man fått några obehagliga överraskningar. Men man sitter å grunnar….drog jag verkligen dendär bulten eller…..

Nå, nu är iallafalll det ett avklarat kapitel (liksom säsongen 🙁 ) men det kommer nog en ny om ett halvår eller så…

/ Kenth

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng