Svar till: Saab 95 -69 (Eller, inkarnation av en Custom95a)

Forum Övrigt Projekt / Min bil Saab 95 -69 (Eller, inkarnation av en Custom95a) Svar till: Saab 95 -69 (Eller, inkarnation av en Custom95a)

#36149
saabcustom
Deltagare

I garaget pågår ett ivrigt funderande. Som en skänk från ovan (närmare bestämt Gällivare) så kom lösningen på mina kylproblem. Som jag möjligen dryftat tidigare så var kylningen lite klen för cruising. Eftersom det är en av huvuduppgifterna för bilen så var det ju tvunget att åtgärdas. I somras vid mitt enda besök i Vadstena kom jag i samspråk med Tage Olsson, en räcerhojåkare norrifrån. Han sa att han nog hade några passande kylare att skicka ner. Häromdan kom en försändelse innehållande kylare lika stora som den som sitter där nu men med ett 70 mm cellpaket istället för de 25mm som sitter där nu. DET ska nog räcka till :AP

Behöver bara flytta lite på anslutningarna och göra nya fästen så ska det nog vara slut på kylproblemen. Tittar också efter en elektrisk kylpump att ersätta den mekaniska. En lite kostsam affär men ack va bra det kommer bli…. http://www.daviescraig.com.au/ Får se hur det blir med det.

Tur, på sätt och vis, att det är sååååååååå långt till våren.

/ Kenth

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng