Svar till: Saab 95 -69 (Eller, inkarnation av en Custom95a)

Forum Övrigt Projekt / Min bil Saab 95 -69 (Eller, inkarnation av en Custom95a) Svar till: Saab 95 -69 (Eller, inkarnation av en Custom95a)

#37242
saabcustom
Deltagare

Inspirerad av Janne2takt så insåg jag att det hög tid att börja bygga på LOW95 så att nåt blir gjort innan sommaren är här. Så jag tog mej an den nya kylaren. Den ser ut att gå att få in under huven men när jag skulle bygga om den så lyckades jag inte få bort de anslutningarna som skulle flyttas.

Normalt så går det som en dans med hjälp av en gasolbrännare men inte i detta fallet. Det blev till att såga bort det som skulle bort. Det som inte skulle bort var naturligtvis lött

Så, då blir man naturligtvis nyfiken. Vad finns för andra sätt att sammanfoga kopppar/mässingsmaterial och som används i kylare ? Nån som vet ? Jo, TIG-svetsa kan man förstås men kan det vara det som används i detta fallet ? Man ser iallafall ingen svetssträng. Hade det varit järn så skulle jag gissat på punktsvets men det verkar vara en dålig metod i en kylare som ska vara trycktät så det tror jag inte att det använts här heller.

/ Kenth

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng