Svar till: Saab 95 -69 (Eller, inkarnation av en Custom95a)

Forum Övrigt Projekt / Min bil Saab 95 -69 (Eller, inkarnation av en Custom95a) Svar till: Saab 95 -69 (Eller, inkarnation av en Custom95a)

#38005
saabcustom
Deltagare

Ja, så blev det då en annan vattenpump. Den befintliga pumpen demonterades och allt pumperi plockades bort och hålet efter pumpaxeln pluggades. Bygghöjden minskade c:a 70 mm vilket är bra eftersom det inte är jättegott om plats.

Som sagt ordinarie pump och termostat plockas bort och varmhållningen sköts av temperaturregleringen som styr både cirkulationspump och kylfläktar. Tänkte mej att så småningom att sätta dit 2 st 10″-fläktar på kylaren, eftersom de har minsta bygghöjden.

Upptäckte att det hela drog med sig lite omkonstruktion av generatorfästet. Som det nu är blir det dåligt med justermån (typ +/- 5mm) i och med den nya rem-geometrin.

/ Kenth

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng