Svar till: Saab 95 -69 (Eller, inkarnation av en Custom95a)

Forum Övrigt Projekt / Min bil Saab 95 -69 (Eller, inkarnation av en Custom95a) Svar till: Saab 95 -69 (Eller, inkarnation av en Custom95a)

#28967
saabcustom
Deltagare

Jaha, det skrivs här på forumet att det inte skrivs här på forumet så då får jag väl dra mitt strå till stacken och skriva lite…

LOW95 har numera begåvats med två svarta dörrar med återmonterade förnsterhissar och lås. Tyvärr har dörrnyckeln försvunnit. Jag var säker på att jag visste var jag lagt den. Troligen ligger den på samma ställe som min innerbackspegel :ID Men tändningslåsnyckeln har jag iallafall koll på och den är ju faktiskt viktigare…

Annars så har det finsvetsats lite (länge sen sist). Innerdörrhandtagsfästen har svetsats fast i form av två gängade pinnar på vilka handtaget skruvas fast med en mutter. Alltså tvärtom mot original vilken skulle krocka med fönsterhissen.

Saknade en av plåtlisterna som håller baklucksgummilisten. Fick tag på en som rosten hade knaprat bort nedersta biten. Tillverkning av en ny nederdel och lite svets så va det ordnat också. Blåste på lite svart färg på listerna och monterade gummilisten och lister.

Vid ett besök på favoritskroten i Skåne så fick jag tag på en ”ny” innerbackspegel. Så lite puts av den och fastskruvning så var det problemet ur världen. Borde byta glas i den men det finns annat viktigare att lägga tiden på just nu.

Just nu är stenfokus på att få ut bilen på vägen. Jag ser under mekandet en massa saker som borde fixas till och snyggas upp men det får anstå till höst/vinter…… det pågår nämligen ett annat större projekt i huset som tar det mesta av tiden så egentligen skulle inte detta projekt få nån tid alls.

Förresten, vet nån var alla meckar- och svetsar-smajlis tog vägen ?? Åsså undrar jag varför alla ”sommarträffar” ligger på torsdagar ?? Åsså undrar jag om det är otäckt när man kör cab…. 😆

När jag inte undrar över sånt snikar jag till mej lite projekttid till LOW95 så vi ska kunna köra lite i sommar iallafall..

Ses förhoppningsvis / Kenth

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng