Svar till: Saab 95 -69 (Eller, inkarnation av en Custom95a)

Forum Övrigt Projekt / Min bil Saab 95 -69 (Eller, inkarnation av en Custom95a) Svar till: Saab 95 -69 (Eller, inkarnation av en Custom95a)

#42526
saabcustom
Deltagare

Orolig dels för att bli omkörd av Janne2takt del för att inte ha nåt att åka i om nån månad eller så, så försöker jag lägga på ett kol :wrench :wrench . En spiralfjäderersättning har tillverkats :h :weld till höger bak. Provpassning med olika fjäderutslag visade att…..jodå, det går fritt. Insåg också att jag måste ha ”skyddsplåtar” som tar hand om fjädergummit när fjädern är helt ihoptryckt (trycklös). Som det är nu så kan den skava mot fjäderfästena och det vore ju tråkigt att få punktering i FJÄDRINGEN :czy

Imorgon vidtar nog som sagt tillverkning a fästen och modifiering av kaross på vänster sida. Vädret ser ju inte ut att inbjuda till andra aktiviteter, SÅÅÅÅ synd att vårrustningen av trädgården får vänta nån vecka till.

/ Kenth

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng