Sv: Tapatalk i nya forumet, vad tycker ni?

Forum Klubbinformation Styrelsen informerar / Hemsidan Tapatalk i nya forumet, vad tycker ni? Sv: Tapatalk i nya forumet, vad tycker ni?

#199193
Mr_SunBear
Deltagare

Sulo, nu svarar jag rent generellt. Det som missas oftast med mobilanpassade vyer är funktionalitet och komma åt de olika funktioner som inte syns. Bläddra framåt bakåt redigera infoga bilder sökning. Ex tapatalk el forumrunner där fungerar sånt smidigt som tusan. Dvs vill man bara läsa trådar så ser man bara texten i tråden och vill man göra annat så finns de menyerna smidigt bakom. Svårt att beskriva i ord.

Jag läser en hel del på forum och har hittills aldrig sett en mobilanpassadvy som kan mäta sig med en app. I enkelhet och funktionalitet/snabbhet.

Tycker även det är intressant att andra forummedlemmar som inte kör via en app el via annat verktyg el testat tycker man ska ta bort detta ”verktyg” el service.

(Har en iPhone5)

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng