Aktuell
sektionsinformation
Kommande träffar
Bildarkiv
Länkar
Annonser
Uppdaterad 2020-02-23

Sökbara verkstadshandböcker och reservdelskataloger i PDF-format.

Vi har i dag ett komplett bibliotek av verkstadslitteratur för våra Saabar, utifrån att det finns en version av utgiven tryckt litteratur på svenska eller engelska.

Svenska Saabklubben saluför verkstadshandböcker och reservdelskataloger i PDF-format enl nedanstående förteckning.

Det enklaste och snabbaste sättet att få åtkomst till den litteratur som man är intresserad av, är att i beställningen ange att man vill ladda hem önskade dokument via en nedladdningslänk som jag fixar via Sprend eller något liknande program. Då kommer nedladdningslänken tillsammans med bekräftelsemejlet och du kan då spara pdf:en på din dator på en gång. Dessutom spar ni portokostnaden!.

GLÖM INTE ATT VID BESTÄLLNING ANGE LEVERANSSÄTT (NEDLADDNING ELLER SKIVA)!

Varje bok/dokument ligger på en egen fil/CD- skiva och kostar 60:- kr + porto. Verkstadshandboken till Saab 900 och Saab 9000 ligger på en DVD och kostar 100:- p.g.a. sin storlek.

Väljer ni att få en fysisk leverans av skivorna kan de endera beställas via klubbens reservdelsansvariga alternativt genom att fylla i detta beställningsformulär eller nedanstående webbformulär så bekräftas beställningen med ett svarsmejl och skivorna dyker upp någon vecka senare tillsammans med ett betalningsinfo. Vid beställningar via denna sida så läggs dokumenten samman på så få skivor som möjligt för att spara porto. Material och portokostnaden är från och med 1 Mars 2020 höjt till 50:- per försändelse för de som vill ha sina dokument med post.

UPPDATERING 20161023: Under hösten har jag färdigställt och kompletterat reservdelskatalogerna för Saab 99 och Saab 900 med de kataloger som jag endast kommit över i mikrofichformat. För 99:-an gäller det främst de årsmodeller från sent 70 och tidigt 80-tal som har H-motor samt Turbovarianterna. För Saab 900 handlar det om de två första årsmodellerna 79-80 som nu har ett eget dokument samt att även verktygsförteckning finns med till 900 81 - 85. Vid beställning av dessa kataloger kommer jag att skicka ett par alternativa dokument för att ni ska få ett så bra underlag för era jobb som möjligt.

Som kuriosa kan här också nämnas att i samband med mikrofichbearbetningen så producerades även en version av reservdelskatalogen med den ursprungllga färgsättningen, vit text på blå bakgrund som väl efterliknar de bilder vi minns från den tiden då fichläsarna användes flitigt.

Bocka i kryssrutan invid de skivor ni vill beställa och fyll sedan i kontaktuppgifterna längst ned på sidan.Det går naturligtvis också bra att skicka ett mejl till anders@anumark.org men glöm då inte att ange alla uppgifter i mejlet!

Saab 92 Verkstadshandbok
Saab 92 Reservdelskatalog
Saab 93 Verkstadshandbok
Saab 93 Reservdelskatalog
Saab 93 Reservdelskatalog
Saab 96 Kortnos VHB 2 T
Saab 96 Reservdelar
Saab 96 Kortnosssport
Långnos 96 2T V4 65-67
Saab Sonett VHB
Saab Sonett Reservdelskatalog
Saab 96 V 4 VHB
Saab 96 V 4 Reservdelskatalog
Saab 99 69-74 Verkstadshandbok
Saab 99 69-73 Reservdelskatalog
9975_81
Saab 99 74-81 Reservdelskatalog
Saab 90 reservdelar
VHB_Saab_90
900 reservdelar
saab900vhb
Saab 90 Reservdelsförteckning

Saab 900 79-93 Verkstadshandbok DVD

       

Jag vill få Skivan/skivorna skickade till :

Namn

Adress

Postnummer

VHB Saab 9000
Saab Sport o Rally -79
   

Saab 9000 Verkstadshandbok

Vill du lämmna ytterligare uppgifter skriver du in den här invid !

Dessa uppgifter kan vara bra för oss att ha tillgång till

Telefonnummer
Mejladress

 


Dessvärre fungerar inte webbformulärfunktionen mot dem av er som använder mejlprogrammet Lotus Notes samt webbmejl så för er rekomenderas att ni skickar ett mejl med er beställning direkt till anders@anumark.org