Saab Skånia - Svenska Saabklubben


       

Nyheter
Viktigt!! Problem med vår webbsida och forum: saabklubben.se Felsökning pågår.


Vi får ha lite tålamod så kommer det att lösa sig. Oss veterligen är användaruppgifter och lösenord inte stulna. Tillsvidare är nyregistreringar av användare stoppade. Vi lägger till användare manuellt. // Webbmaster Magnus // Forumsanvarig Mats

Du som deltog på träffen 14 nov!

Platser bokade enligt önskemål.

Bengt Å


Månadsträff 12/12


Dags med årets sista  månadsträff på Bialitt. Det är dessutom sista månadsträffen med nuvarande ägare eftersom Bialitt är sålt.

Vi samlas som vanligt 1800.
Inget julabord 2019

På grund av att Bialitt byter ägare så har vi tillsammans med nuvarande ägaren beslutat att inte arrangera julabordet i år. Detta hindrar dock ingen att i större eller mindre sällskap äta julabord på annat ställe.


Saabklubbens reservdelslager kommer att ha stängt för inventering och jul och nyårsfirande fr.o.m. 2019-12-16, vi öppnar återigen 2020-01-07. Naturligtvis kan du lägga in beställningar via webshoppen men leveranser kommer ej att ske förrän vi öppnar igen. 

Vi vill tacka er medlemmar för att ni handlat så bra av Svenska Saabklubbens reservdelsverksamhet under året som gått och därmed vill vi önska er en God-Jul och ett riktigt Gott Nytt År.

https://saabklubben-reservdelar.se/

Vänliga hälsningar: Vi på  Svenska Saabklubbens reservdelsverksamhet.