Nya modellombudsmän, e-postadresser och SIAS-utvecklare

Svenska Saabklubben är sedan några år tillbaka en förening för alla som gillar Saab, från de första tvåtaktarna till de senaste (men förhoppningsvis inte sista) modellerna. Vi arbetar medvetet för att täcka in alla modeller av Saab med allt från reservdelar till dokumentation m.m. Nu har turen kommit till våra modellombudsmän.

saab_nya_modeller

– Nya modellombudsmän

Vi har nöjet att få presentera följande nya modellombudsmän hos oss: Daniel Mattsson (Saab NG900/OG9-3 & NG9-3), Niklas Zita (Saab OG9-5) samt Jonas Åberg (Saab NG9-5 & 9-4X). Mikael Pettersson är även ny modellombudsman för Saab 9000.

Vi vill tacka dessa medlemmar, samt våra tidigare modellombudsmän, för att de ställer upp på detta uppdrag!

– E-postadresser till modellombudsmän

Det har tidigare enbart varit möjligt att kontakta våra modellombudsmän via telefon. Nu har vi dock ordnat officiella e-postadresser till alla modellombudsmän. Det kan underlätta om modellombudsmannen ifråga inte är tillgänglig via telefon eller om man har lite svårare frågor.

Kontaktuppgifter till Saabklubbens modellombudsmän är tillgängliga för inloggade medlemmar här: https://saabklubben.se/medlem/modellombudsman/. De nya modellombudsmännen och alla e-postadresser kommer även vara med i nästa nummer av vår medlemstidning Bakrutan.

– SIAS-utvecklare inom Saabklubben

Vi har en ny tjänst inom Saabklubben, med titeln SIAS-utvecklare. SIAS står för Saab Integrated Audio System och är en teknisk lösning för senare modeller av Saab där man bl a kan ansluta sin mobiltelefon trådlöst till bilens originalstereo. Sedan är det bl a möjligt att spela upp musik, som styrs via knapparna på bilens ratt samt visas på bilens informationsskärm.

Vår SIAS-utvecklare heter Henrik Brenander och han arbetar med att ta fram en färdig SIAS-produkt åt oss. Tanken är att våra medlemmar ska få möjlighet att enkelt ”framtidsanpassa” sina nya modeller av Saab, utan ingrepp som påverkar bilarnas originalitet. Mer information om denna produkt följer här framöver.

4 tankar på “Nya modellombudsmän, e-postadresser och SIAS-utvecklare

    • Det beror på vad du åsyftar. Undrar du om SIAS-lösningen kommer fungera till din Saab? Jag tror det främst är en lösning som kommer att fungera med Saab OG9-3 och OG9-5. Är inte helt säker, så för ett exakt svar, hör med vår ordförande som främst har kontakt med vår SIAS-utvecklare.

Lämna en kommentar

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng