Bli medlem

En del av Svenska Saabklubbens reservdelslager
En del av Svenska Saabklubbens reservdelslager

Svenska Saabklubben välkomnar alla som gillar Saab. Vi inkluderar alla modeller av Saab – från Saab 92 till Saab NG9-5. Med ett medlemskap i Saabklubben hjälper du oss att bevara dessa bilar, från den främsta svenska biltillverkaren genom alla tider. Om du vill fortsätta se bilar från Saab i trafik – bli då medlem i Saabklubben!

Detta får man som medlem i Svenska Saabklubben:

  • Träffa likasinnade för utbyte av tips och erfarenheter.
  • Åtkomst till vårt stora och exklusiva lager med reservdelar.
  • Prisvärda reservdelar för alla modeller av Saab.
  • Rabatt hos andra företag som erbjuder delar till Saab.
  • Teckna förmånligare försäkringar genom MHRF.
  • Var med på träffar och bankörningar runt om i Sverige.
  • Vår uppskattade medlemstidning Bakrutan 4 ggr/år.
  • Unikt material och historik relaterad till Saab.

Saabklubben har över 6 000 medlemmar, både inom och utanför Sverige. Man måste inte äga en Saab för att vara medlem. Huvudsaken är att man gillar Saab och vill bidra till att dessa bilar bevaras och används på våra vägar.

Bli medlem

Medlem blir du om du klickar dig vidare på denna länk, bli medlem.
Där kan du välja vilket medlemskap som passar dig. Bor du utanför Sveriges gränser måste du välja ett av våra internationella medlemskap. Viktigt att du fyller i alla uppgifter, detta gör du i första steget. Nästa steg ser du du dina inloggningsuppgifter om du trycker på visa. Det är viktigt att du sparar dessa! Längst ner står det räkningar och till höger står det visa. Trycker du där får du upp räkningen. Du kan även välja att ladda ner räkningen som pdf för utskrift, då trycker du på ladda ner PDF. Efter betalning skett kommer ett medlemskort tryckas och skickas till dig!

Självbetjäning av medlemskap

När du redan är medlem och har dina inloggningsuppgifter så kan du logga in här och adressändra, ändra kontaktuppgifter mm.
Klicka här för självbetjäning av ditt medlemskap

Familjemedlem:

Det är även möjligt att bli familjemedlem till ett reducerat pris. Familjemedlemskap förutsätter att det redan finns en medlem i samma hushåll. Att bli familjemedlem kostar 100 kr/år. Som familjemedlem erhåller man inte någon egen klubbtidning.

Internationella medlemskap:

För våra internationella medlemmar har vi två alternativ ett medlemskap utan vår tidning och ett med, de kostar 250 kr alternativt 500 kr för ett år. Detta har vi varit tvunget att genomföra på grund av att frakterna är så dyra utomlands.

Mer information om medlemskap:

Vill du har mer information om Saabklubben och hur du blir medlem? Skicka oss ett e-post på medlem@saabklubben.se med ditt namn, adress, telefonnummer och e-postadress. Vi skickar dig då informationsmaterial om klubben samt information om hur du blir medlem.

Om du har frågor kring ditt medlemskap får du gärna kontakta vårt kansli antingen via mejl till medlem@saabklubben.se.

Eller ring kansliet på 0520-411128
Telefontider
Måndagar 13-16 och Torsdagar 8-12.

Vänligen respektera dessa tider.

Varmt välkommen som medlem i Svenska Saabklubben!

Motorhistoriska Riksförbundet

mhrf_logotypSvenska Saabklubben är organiserad i Motorhistoriska Riksförbundet (MHRF) och på så sätt med och påverkar hela fordonshobbyns utveckling. MHRF är med och påverkar politiker, organisationer och myndigheter så att vår hobbys intressen bevakas. Ett bra exempel är skattebefrielse för fordon som är 30 år eller äldre. Det tvååriga besiktningsintervallet är ett annat exempel.

Saabklubbens medlemmar kan teckna en förmånligare försäkring för sina bilar genom MHRF. Försäkring kan tecknas även för bilar som ännu inte är skattebefriade. För mer information, kontakta en av våra besiktningsmän hos MHRF: MHRF, Svenska Saabklubben.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng