Bli medlem

En del av Svenska Saabklubbens reservdelslager
En del av Svenska Saabklubbens reservdelslager

Svenska Saabklubben välkomnar alla som gillar Saab. Vi inkluderar alla modeller av Saab – från Saab 92 till Saab NG9-5. Med ett medlemskap i Saabklubben hjälper du oss att bevara dessa bilar, från den främsta svenska biltillverkaren genom alla tider. Om du vill fortsätta se bilar från Saab i trafik – bli då medlem i Saabklubben!

Detta får man som medlem i Svenska Saabklubben:

  • Träffa likasinnade för utbyte av tips och erfarenheter.
  • Åtkomst till vårt stora och exklusiva lager med reservdelar.
  • Prisvärda reservdelar för alla modeller av Saab.
  • Rabatt hos andra företag som erbjuder delar till Saab.
  • Teckna förmånligare försäkringar genom MHRF.
  • Var med på träffar och bankörningar runt om i Sverige.
  • Vår uppskattade medlemstidning Bakrutan 4 ggr/år.
  • Unikt material och historik relaterad till Saab.

Saabklubben har över 3 500 medlemmar, både inom och utanför Sverige. Man måste inte äga en Saab för att vara medlem. Huvudsaken är att man gillar Saab och vill bidra till att dessa bilar bevaras och används på våra vägar.

Bli medlem

Ett medlemskap i Saabklubben kostar 350 kr/år. Medlemskap kan beställas via vår reservdelsshop: Saabklubben medlemsavgift 2016

När betalningen är registrerad hos oss skickar vi ut ett välkomstbrev med medlemskort samt det senaste numret av vår medlemstidning Bakrutan. Notera att vi arbetar ideellt och dröjsmål kan uppstå emellanåt. Om du har frågor kring en betalning av medlemskap, kontakta gärna medlem@saabklubben.se.

Medlem vid köp av reservdelar

För att köpa reservdelar via Saabklubbens webbshop så behöver du vara medlem. Du kan köpa ett medlemskap direkt i webbshopen. Lägg bara till denna produkt med din beställning: Saabklubbens webbshop, medlemsavgift.

Mer information om medlemskap:

Vill du har mer information om Saabklubben och hur du blir medlem? Skicka oss ett e-post på medlem@saabklubben.se med ditt namn, adress, telefonnummer och e-postadress. Vi skickar dig då informationsmaterial om klubben samt information om hur du blir medlem.

Om du har frågor kring ditt medlemskap får du gärna kontakta vår medlemsansvarige på medlem@saabklubben.se.

Varmt välkommen som medlem i Svenska Saabklubben!

Motorhistoriska Riksförbundet

mhrf_logotypSvenska Saabklubben är organiserad i Motorhistoriska Riksförbundet (MHRF) och på så sätt med och påverkar hela fordonshobbyns utveckling. MHRF är med och påverkar politiker, organisationer och myndigheter så att vår hobbys intressen bevakas. Ett bra exempel är skattebefrielse för fordon som är 30 år eller äldre. Det tvååriga besiktningsintervallet är ett annat exempel.

Saabklubbens medlemmar kan teckna en förmånligare försäkring för sina bilar genom MHRF. Försäkring kan tecknas även för bilar som ännu inte är skattebefriade. För mer information, kontakta en av våra besiktningsmän hos MHRF: MHRF, Svenska Saabklubben.