Svenska Saabklubbens årsmöte 2016, kallelse & dokument

Lördag den 19:e mars 2016 kl. 12:00 infaller Svenska Saabklubbens årsmöte 2016. Det huvudsakliga årsmötet hålls på Saab car museum i Trollhättan, med videosändning till sekundär plats på UVS kansli, Storgatan 67 i Umeå. Medlemmar närvarande på en av dessa platser är röstberättigade under årsmötet.

Sedvanlig marknad hålls efter mötet i Trollhättan. Medlemskontroll sker vid insläpp till mötet både i Trollhättan och Umeå. Årsmöteshandlingar har publicerats på vår hemsida, under ”Medlem” > ”Dokument”. Våra medlemmar har åtkomst till dessa dokument med uppgifter från senaste numret av vår medlemstidning Bakrutan.

Årsmötet kommer även att videosändas för de medlemmar som inte kan närvara på plats. Inloggning krävs till videosändningen, med lösenord från senaste Bakrutan. Medlemmar som följer videosändningen är inte röstberättigade, i enlighet med våra stadgar. Mer information om videosändningen följer inom kort.

Här är den fullständiga kallelsen till Svenska Saabklubbens årsmöte 2016, från Bakrutan 2015-04:

ssk_kallelse_arsmote_2016

Lämna en kommentar

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng