25 % på allt hos Mekonomen i dag och morgon!

Forum Övrigt Allmänt 25 % på allt hos Mekonomen i dag och morgon!

 • Detta ämne har 0 svar, 1 deltagare, och uppdaterades senast 2013-04-27 09:47 av .
Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #7465
  mr ems
  Deltagare

  Mekonomen firar 40 år och nu i helgen och kör extra öppet samt har extra rabat . Jag brukar inte köpa där så ofta men när dom har 25 % så blir vissa delar jätte billigare . Jag köper SAAB orginal tändkasset röd som svart där . Normalt har man 5% på orginal delar där !
  Köper även luftmassemätare till 9/3 9/5 T7 även SAAB orginal . Har dom inte delen hemma så betala den i dag eller imorgon (spara kvittot) . Så hämtar man den en annan dag ,nekar dom till det klaga på dom och det brukar lösa sig .Dom har även kopplingsröret till 9000 90-98 (det som går från huvudkopplingscylindern till röret till växellådan (detta röret som slangen sitter på) ) Detta även SAAB orginal . Ett litet tips bara . :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng