40:e Uppländska bilorienteringsserien

Forum Övrigt SSR 40:e Uppländska bilorienteringsserien

Detta ämne innehåller 2 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av 2007-09-22 09:40.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #16208

  bilo-jesper
  Deltagare

  Hej. Jag vill bara inbjuda er alla till en klassisk tillställning för SAAB-åkare. Upplandsmotorklubbarna arrangerar varje höst en nybörjarserie i Bilorientering – det är galet roligt att tävla – och man kan använda sig av bruksbilen.

  Titta gärna in på min hemsida med många sköna SAAB-bilder från bilo genom åren. Där finns också Introduktion till bilo och lite bilo-filmer så ni får en känsla för sporten. Bland referaten kryllar det givetvis av SAAB-äventyr.

  Bilo Uppland

  Själv åkte jag min första bilorientering som passagerare vid 3 års ålder – men började aktivt läsa kartan som knapp tonåring i mitten av 80-talet. Numera kan man börja tävla som kartis redan från 9 års ålder med målsman i sällskap. Tävlar gör man utifrån kartläsarens nivå – därför är det en jämlik sport där ålder och kön inte spelar någon roll.

  Vi har riktigt kul på bilo! Jag hoppas vi ses, gärna med lite 2-takt dimma runt startplatserna. (endast 200kr/etapp i startavgift förresten).

  #108666

  bilo-jesper
  Deltagare

  Jag har nu lagt upp lite nya filmer från lite olika bilo-arrangemang om någon är intresserad av hur det ser ut under tävling. Tyvärr rattar vi ingen V4:a längre då vi i princip måste ha 4WD numera på elitnivå.

  Men jag hoppas vi får se några fler Saab:ar under våra nybörjarrace i höst! En å annan 99:a och V4:a brukar det alltid vara med.

  #112037

  bilo-jesper
  Deltagare

  Nu är det dax! på fredag 28:e september kl. 19:30 går första etappen med start Västernäs, Väddö. Kom och tävla!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng