6 dörrar bytes mot 5

Forum Modellspecifika forum 90/99 6 dörrar bytes mot 5

 • Detta ämne har 1 svar, 1 deltagare, och uppdaterades senast 2012-09-22 20:54 av .
Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #6399
  lofca
  Deltagare

  Hej
  Jag har två 99:or, en fin och en mindre fin, som jag inte hinner med att sköta om ordentligt då jag är bosatt utomlands. Att vara utan går ju inte så jag undrar om någon är intresserad av att byta en femdörrars 99:a mot dessa två.
  Den fina är en 2-dörrars från -77, sinoberröd i behov av rubbing. Har gått drygt 5000 mil och är helt rostfri. Startade i somras men inget tryck i kopplingen. Hängande men helt och rent innertak. Solblekt överdragsklädsel. Står på vinterdäck men originalfälgarna finns.
  Den mindre fina är en 4-dörrars från -84. I stort sett rostfri, fina skärmkanter och dörrar men lite blämmor. Bucklig, ser ut som den stått under ett fruktträd eller nåt. Gått 26000 mil, varav 250 i somras. Behöver lite pyssel men går som en klocka. Låter dock som en Stukabombare på femman.
  BILDER KOMMER SÅ FORT MIN FAR FÅR TID ATT FOTA DEM! Endera dagen.
  Finns det någon som skulle vara intresserad av att byte med en 5-dörrars 99:a, alternativt en tidig 900 turbo (med femdörrar). Eller kom med förslag, jag vill ha en rolig sommarbil när jag är hemma där jag får in fru och barn plus packning.

  #47872
  lofca
  Deltagare

  Här kommer lite bilder, mer kommer snart. Intresset verkar ju svalt, kanske tar ner 84:an till kontinenten. Där rostar den ju inte bort iaf.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng