9-3 Aero laddtrycks problem

Forum Modellspecifika forum NG900/OG9-3 9-3 Aero laddtrycks problem

 • Detta ämne har 0 svar, 1 deltagare, och uppdaterades senast 2016-10-27 20:43 av .
Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #419704
  nemesiz
  Deltagare

  Hej.

  De är så här att jag köpte en 9-3 Aero till min sambo för någon månad sen.
  Kilen jag köpte den av visste inget om bilar och med tanken på detta så har kört bilen till botten.
  Bilen va billig och gick absolut att rädda så jag slog till. Redan under provturen märkte jag att de inte fans någon laddtryck. Inte mer den grund ladd i alla fall.
  När jag kom hem och började kolla så märkte jag att nästan alla vakuum slangar och vevhusventilation slangar va av. Vevhusventilationen va av den äldsta sorten och troligtvis aldrig uppgraderat.
  Efter lite mekande och grejande fans de nya slangar och uppgraderad vevhus.

  Nu till problemet. Jag monterade en extra laddtrycks mätare för att hålla koll på turbon. Och de va bra att jag gjorde detta.
  Trycker man gasen i botten på 3,4 eller 5 så åker laddet upp till 1,5bar sen hörs de en liten puff från motorrummet och laddet lägger sig på 0.6 till 0.7 bar och då börjar bilen dra på redigt. Den första stunden när laddet åker upp till 1.5 bar så händer de inte mycket.

  De jag har gjort är att kolla tändkaseten, kollade alla slangar en gång till och så bytte jag MV till en som jag vet fungerar. Jag plockade bort armen från WG klockan och kände så att den inte kärvar vilken den inte gjorde.

  Nu vet jag inte vad jag ska göra mer. Er de någon som har non ide?

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng