900 Aero 88

Forum Sälj/Köp Bilar, säljes 900 Aero 88

Detta ämne innehåller 0 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av 2015-09-18 09:34.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #379722

  hernstrom
  Deltagare

  Gör ett försök till att se om någon har intresse att ta sig an ett projekt. Bilen behöver en del svetsjobb. infästning länkarm hö och vä mkt rostskador där och runt om. golvet har något litet hål kvar att lägga igen annars fint, finns hål i reservhjulsbaljan. Dörrar är dåliga samt bakluckan. lacken är sliten. innertak hänger och soffa och stolar är utslängda. Annars är bilen komplett, stora vingen, kjolpaket, taklucka och bredare skärmlister. motorn går vad det verkar fint, senaste körningar var problemfria.
  Har för många projekt och annat som tar tid och vill inte att saaben blir stående längre, har funderingar på att plocka bort godiset och slänga resten men hoppas att någon vill se till att bilen kommer ut på vägarna igen.
  bilen är mörkgrå.
  Begär inga fantasisummor men vet att det finns lite värde i motor och aerodelarna, så ett par tusenlappar kan det väl vara värt.
  kom med förslag.
  bilen finns utanför kristianstad.
  messa eller ring på 0733 600 642.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng