Allvarliga nittionioproblem.

Forum Övrigt Off Topic Allvarliga nittionioproblem.

 • Detta ämne har 1 svar, 1 deltagare, och uppdaterades senast 2013-08-07 09:40 av .
Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #7899
  djungeltrumman
  Deltagare

  Hej alla glaa’,

  jag har fått lite problem då jag (osett) har köpt en brun SAAB 99L 2d 1977 som finns i Åkersberga norr om Stockholm. Som ni nog har räknat ut så var den riktigt billig i förhållande till skicket eftersom jag köpt den osett. Mitt stora problem är bilen måste bort från tomten där den står före slutet på vecka 34 och jag bor i södraste Skåne. Jag har ingen som helst möjlighet att ta mig dit och hämta bilen före dess och det är därför som jag larmar Er filurer!
  Finns det någon i Stockholmsområdet som har möjlighet att hämta och ha bilen stående under en begränsad tid? Är det möjligen så otroligt så att någon har en trailer eller liknande som skall söderut mot Malmö eller annan stad söder om Sthlm? Känner någon någon som skulle kunna ordna transporten från Sthlm till Malmö eller annan stad långt söderut billigt? Alla bidrag/idéer är uppskattade!!

  OBS! Bilen är besiktigad och i trafik men EJ körbar p.g.a sprucken topp!

  Tack på förhand,
  Johan DAHL

  #58244
  djungeltrumman
  Deltagare

  F.öv vet jag inte om jag lade tråden i rätt kategori. Om admin finner detta opassande så är han/hon välkommen att flytta tråden.

  Johan

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng