Arbetsfördelning i vinter.

Forum Modellspecifika forum Saabo/Toppola/Husbil 92H Arbetsfördelning i vinter.

 • Detta ämne har 0 svar, 1 deltagare, och uppdaterades senast 2007-11-16 01:30 av .
Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #17044
  j.leklem
  Deltagare

  Kära styrelse vänner.

  Min roll i Storebror nu i vinter kommer att vara lite passivt, då jag har två projekt som kommer att ta mycket av min tid nu i vinter. Dels ska jag renovera klart en av minna 92:or som ett projekt på historieland Jamtli, den måste vara klar innan maj månad då jag blir av med garaget.

  Sen sitter jag i rallykommittén för JVBK och har tre rallyn i år, närmast vårat vinterrally, Tjälasvängen, 23/2-08, där är jag bland annat delansvarar för bansträckningen (som vi inte börjat med än) samt är huvudansvarig för marknadsföringen, dock har jag avsakta mig vidare arbete i rallykommittén efter dessa tre rallyn till förmån för Storebror.

  Jag kommer att hjälpa till i mån av tid med Storebror, och känner att ni andra har läget under kontroll nu, då det gäller medlemmar, ekonomi, hemsidan m.m.
  Givetvis kommer jag att assistera Julle här på hemmaplan med sponsor jakt och dyligt under vintern, samt hålla liv i tråden på SSK forumet och våran hemsida.

  [color:#FF0000][color:#3366FF]MEN[/color] när vi kommer till våren och renoveringens start, kommer jag att satsa 100 % på den.[/color]

  Jonas

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng