Återrigestrering

Forum Modellspecifika forum 95/96 TT Återrigestrering

Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av 2005-02-10 19:31.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #12229

  anonymous
  Deltagare

  Hur är turordningen och vad skall jag tänka på när jag vill få min 96 -65:a registrerad igen.
  Den har varit ur registret sedan -91. Jag har fått kopia på reg.beviset från riksarkivet med alla tekniska data ifyllda. Tas det någon hänsyn när reg.nr tilldelas? Skulle ju passa bättre med en ”äldre” tidstypisk begynnelsebokstav. Tips och råd tackar jag för. //Thomas

  #84841

  fredrik s
  Deltagare

  Jag hade samma tanke när det gäller begynnelsebokstav när jag skulle återregistrera min 96a förra året. Jag pratade ett par gånger med Vägverket och fick svar att reg, nummer togs fram slumpmässigt vid registreringen, det gick inte att önska ett nummer . Man kan naturligtvis köpa en personlig skylt men det är ju en annan sak (och pris). Jag hittade en rätt kul länk på nätet där man kan se vilka år de olika begynnelsebokstäverna getts ut, Regskyltar .
  Har man en tur kan man få ett återanvänt nummer, fast A,B och C hamnar förstås säkert på en ny V70 istället(!). Det är ju inte så många användbara bokstäver kvar så om man väntar i 4 år så är det kanske troligare att man får ett A ?
  Själv fick jag ett W , men det viktigaste var ju trots allt att den gick igenom.
  Är det någon som lyckats önska ett reg nummer så vore det intressant att höra hur det kan gå till.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng